$ads={1}
O nás
Hedáme energického, týmového a na zákazníka zaměřeného kolegu či kolegyni na pozici ŠÉFKUCHAŘpromoderní gastronomický dvojprojekt CANTINA & CAVINO v Plzni.
CANTINAje moderní bistro inspirované Itálií. 80 vnitřních míst + 40 míst na zahrádce.
CAVINO je moderní gastronomická kavárna s rozšířenou nabídkou vín a drinků. 90 vnitřních míst + 60 míst na zahrádce.
Oba projekty jsou propojeny zázemím a kuchyňskou přípravou.
Nástup je možný ihned, zaškolení je samozřejmostí a těší se na Vás opravdu skvělá parta lidí!
Za skupinu H5, Leoš Janáček, oblastní šéfkuchař a Jiří Panuška, jednatel
Skupina H5:
- Praha: Červený Jelen & Trezor Špork
- Plzeň: Cantina, Cavino, Kozlovna, Lékárna, Plzeňka, Potrefená Husa, Sokolovna
Náplň práce:
Šéfkuchař řídí tým složený ze 3 sous-chefů, 6 kuchařů, cukrářky, brigádníků a hospodyní.
Kromě vedení a řízení týmu patří mezi hlavní úkoly šéfkuchaře:
- budování a péče o zákaznický zážitek
- vytváření zajímavé a moderní nabídky jídel
- péče o kuchyně a jejichzařízení
- zodpovědnost za kuchyňsképrovozní a finanční procesy
Co od Vás očekáváme:
- chuť budovat moderní, kvalitní a na zákazníka zaměřenou gastronomii
- pozitivní energii a silný tah na branku
- schopnost řídit a vést tým lidí
- schopnost inspirovat a motivovat tým a jít mu příkladem
- prozákaznické vystupování
- organizovanost a pečlivost
- klidné a rozvážné vystupování
Co Vám můžeme nabídnout:
- hrubý měsíční příjem 60-80tis. Kč / měsíc (v závislosti na bonusech)
- pomoc se stěhováním pro kolegy či kolegyně žijící dále než 50 km od Plzně
- manažerský i odborný růst podpořený řadou tréninků a školení
- zaměstnanecká sleva (pracovní i osobní)
- multisport karta
- dovolená
- firemní vzdělávání
- firemní stravování
Benefity
- Finanční bonusy / prémie
- Kariérní růst
- Firemní akce
- Pružná pracovní doba
- Pracovní zařízení (mobil, PC, notebook...)
- Zahraniční pracovní cesty
- Vzdělávací kurzy
- Kafetérie
- Slevy na firemní zboží
- Příspěvek na sport
- Příspěvek na stravování
- Příspěvek na ubytování
- Příspěvek na vzdělávání
- Přátelské prostředí
- Občerstvení na pracovišti