O nás
Moderní restaurace s českým hovězím masem. Každému kousku dáváme péči, která je znát. Maso dusíme, vaříme nebo grilujeme na dřevěném uhlí. Nestačí nám ho někde jen koupit – u spřátelených chovatelů si vybíráme konkrétní kusy dobytka a dohlížíme na jejich stravu i zacházení. Maso pak sami bouráme a necháváme vyzrát.
Číšník/Servírka
Pracuj v Čestru!
Pojď s námi vítat hosty a roznášet skvělé jídlo i úsměvy!
Restaurace Čestr ze skupiny Ambiente u Národního muzea doplňuje personál na pozici číšníka/servírky, pomocného číšníka a runnera
Možnost HPP a DPP.
Co od Vás očekáváme:
Nadšení do práce a týmového ducha. Výbornou češtinu a pokročilou angličtinu.
Co Vám můžeme nabídnout:
Možnost si napracovat hodiny, vzdělávací kurzy, školení, firemní akce, flexibilní začátek/konec pracovní doby, občerstvení na pracovišti, sleva na firemní výrobky/služby. Dotovaná Multisport karta, zaměstnanecká karta Ambiente.
Benefity
- Pružná pracovní doba
- Slevy na firemní zboží
- Příspěvek na sport
- Příspěvek na volný čas
- Přátelské prostředí
- Závodní stravování
- Občerstvení na pracovišti